Deel uw ballonvaart

Een ballonvaart maken is voor veel mensen een onvergetelijke ervaring. De meeste ballonvaarten worden geboekt in de zomer, aangezien het weer meestal droog en zonnig is. Al sinds de oudheid dromen vele mensen van vliegen. Wat zou het heerlijk zijn als iedereen zo vrij als een vogel rond zou kunnen zweven in de lucht. Na diverse jaren van onderzoek moeten we u helaas teleur stellen. Mensen zijn helaas niet in staat te vliegen zonder hulpmiddel…

Maar er zijn natuurlijk wel andere manieren om te kunnen vliegen, waaronder ballonvaarten. Tijdens een ballonvaart heeft u rust en stilte om u heen, met uitzondering van het geluid van de brander. U zweeft over landschap en kunt rustig genieten van het uitzicht. Binnen Nederland zijn er maar liefst 26 vaste opstapplaatsen. Daarnaast zijn er ook diverse bedrijven waar het mogelijk is om van een willekeurige plaats in Nederland op te stijgen. De prijs van een ballonvaart begint vanaf 135 euro per persoon, per mandje kunnen er 5 personen worden vervoerd. De prijzen kunnen oplopen tot 850 euro per persoon. De verzameltijd is vaak twee uur voor zonsondergang.

ballonvaart-overview-delen

Een ballonvaart duurt gemiddeld een uur maar met het hele programma moet u rekenen dat u zeker drie tot vier uur nodig zal hebben. Gedurende de vlucht beschikt u over een geweldig uitzicht vanuit de lucht. Dit uitzicht zorgt vaak voor mooie beelden die de reizigers nooit eerder hebben gezien. De reizigers maken dan van de gelegenheid gebruik om deze beelden vast te leggen op camera, om de beelden voor eeuwig in bezit te hebben. Om nog langer na te kunnen genieten van uw ballonvaart is het een idee om uw luchtballonvaart foto op canvas te laten drukken. Deze kunt u binnenhuis plaatsen en op deze manier wordt u altijd herinnert aan die onvergetelijke vaart. Grotendeels leidt dit tot mooie plaatjes die door het huis verspreid terug te vinden zijn. Op die manier blijft u deze bijzonder vlucht in uw eigen huis constant herbeleven.