Future Fun Ballooning

Ballonvaart is tegenwoordig een uitje waar veel mensen voor kiezen. Een ballonvaart is speciaal vanwege het prachtige uitzicht vanuit de luchtballon. Zowel voor kleine als grote groepen wordt dit uitje gekozen ter afwisseling van de dagelijkse gang van zaken.

Een vaart met een luchtballon kan geboekt worden bij een groot aantal aanbieders. Een aanbieder met veel ervaring, is Future Fun Ballooning. Buiten vaarten voor passagiers, worden de ballonnen gebruikt voor evenementen en ze exploiteren luchtballonnen voor bedrijven. Een van de bedrijven waar Future Fun Ballooning activiteiten voor uitvoert, isĀ Greenchoice. Met hun speciale Greenchoice ballon kunnen passagiers meehelpen aan een groener milieu. De ballon is bedrukt met reclame van Greenchoice, een producent van groene energie.

Om deel te nemen aan deze actie, kunt u als passagier contact opnemen met het bedrijf wat deze vaarten aanbiedt. Omdat de ballon bedoeld is als reclame voor Greenchoice, bieden zij een speciale prijs aan voor haar passagiers. Uiteraard is er ook bij deze ballonvaart sprake van afhankelijkheid van het weer. Alleen bij het juiste weertype kan de vaart doorgaan.